miércoles, 28 de enero de 2009

El líder de España 2000 quería traer mujeres extranjeras para ejercer la prostitución con visado de turista a España

El líder de España2000 quería traer mujeres extranjeras para ejercer la prostitución con visado de turista a España

QUE CIRCULE ESTA INFORMACIÓN, SOBRE TODO A LOS VECINOS DE PAIPORTA.
Estos documentos, sacados del libro "Los amos de la prostitución en España", desvelan los planes del líder del partido ultra España2000, que ejerce como Secretario General Técnico de la Asociación Nacional de Empresarios de alterne (ANELA), de crear un macroprostíbulo en Buenos Aires y traer a España prostitutas con visados de turistas para abastecer a los clubs de la asociación. España 2000 prepara una manifestación xenófoba el próximo sábado en Paiporta (València), tras el asesinato de una joven a manos de una persona de orígen magrebí, enfrentándose a la oposición de todos los grupos políticos y sociales de la localidad. MIRA TAMBIÉN ESTA NOTiCIA DE http://www.antifeixistes.org/
Manifestació xenòfoba a Paiporta: España 2000 i les seues piruetes propagandístiques
El partit liderat per un empresari vinculat a la prostitució està preocupat per la violència masclista. L'extrema dreta no te cap problema per fer piruetes polítiques i propagandístiques, aprofitant qualsevol succés per llançar les seues particulars arengues contra els col·lectius que repudien, com són en aquest cas els immigrants. Relacionen la immigració amb la delinqüència, quan dins del partit podem trobar personatges com Alejandro Serrador Ferrer, imputat a la Operació Panzer per pertànyer pressumptament a una organització neonazi, el Frente AntiSistema (FAS) desarticulat per la Guardia Civil l'any 2005, i a qui trobaren armes i gran quantitat d'anabolitzants. En la mateixa operació està imputada Sandra María Rentero Monzó, pressumptament vinculada amb la venda d'armes il·legals, i que també formà part, com Serrador, de les llistes d'E2000 a les eleccions locals de Silla, i ambdós ciutadans de nacionalitat espanyola. També el propi líder de la formació, José Luís Roberto, te una condemna per presentar un testimoni fals en un judici de faltes. A més, un altre personatge que s'ha unit a la ràtzia és qui fóra l'home d'Ynestrillas a València i més tard membre d'España2000, Andrés Santo, que sota les sigles ambigües d'Independientes por Paiporta tracta de fer-se un lloc a la política local. La societat civil però, que ja coneix ben bé el tarannà ultra d'ambdues formacions, ha reaccionat amb un comunicat condemnant la manifestació que els ultres pretenen celebrar a Paiporta el proper dissabte 31 de gener. Recordem algunes de les incongruències dels abanderats de la seguretat ciutadana i la moralitat, i recolzem el poble de Paiporta contra la campanya ultra.

Davant l'oposició de la població de Paiporta a la estratègia ultra d'aprofitar un assassinat masclista per atacar els immigrants, la plana major d'España2000 es presentà al plenari de la localitat per demanar "llibertat d'expressió", amenaçant i acusant de feixistes els grups polítics que s'oposen a la marxa ultra. Si, si, acusant-los de feixistes (!!!). L'estratègia d'aquesta formació d'extrema dreta d'evitar ser titllats de feixistes els porta a situacions surrealistes com aquestes. Qui organitzava manifestacions per Russafa amb banderes falangistes i preconstitucionals, ara sembla haver-se curat del deliri feixista i ser ara un demòcrata de tota la vida. Però la realitat és que la ciutadania coneix cada vegada més el tarannà d'España2000 i els seus amics, així com els negocis que nodreixen les arques de no pocs membres i simpatitzants d'aquesta formació. El periodista valencià Joan Cantarero ja va assenyalar José Luís Roberto com un dels "amos de la prostitució d'Espanya", desvetllant els desorbitats ingressos que l'encarregat de l'Assessoria Tècnica de l'Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne (ANELA) aconseguia a través del negoci de la prostitució, copat en gairebé el 90 % per dones estrangeres. LOS ESPAÑOLES PRIMERO? als clubs d'alterne sembla que no, que aquest lema del partit España2000 no serveix en concret per aquest negoci, ja va bé que siguen dones estrangeres, així les espanyoles no han de veure's sotmeses als desitjos dels bavosos nacionals. Un exemple de la sensibilitat amb les dones del líder d'España2000 és la proposta de crear puticlubs (hoteles plaza, en argot empresarial puteril) més enllà de les fronteres espanyoles, i exportar així dones d'altres països per exercir la prostitució a l'Estat espanyol amb visats de turista, que s'allotjarien als clubs de l'Estat. Aquesta proposta, redactada per la Secretaria General Técnica d'ANELA, de la qual se n'encarrega el propi Roberto, està plasmada en uns documents publicats al llibre "Los amos de la prostitución en España", sota el títol d'INFORME BUENOS AIRES, i que porten just a peu de full aquesta adreça electrònica: abogacia@levantina.net Pots consultar aquest informe punxant en aquests enllaços:
http://www.antifeixistes.org/3121_manifestacio-xenofoba-paiporta-espana2000-seues-piruetes-propagandistiques.htm-pàgina 1 (clicar enlaces web)-pàgina 2 " " "-pàgina 3 " " "Però més enllà dels negocis del líder ultra, l'estratègia del partit d'esquivar les acusacions de racisme i feixisme no és nova, sinó que s'emmarca dins de l'estesa campanya dels partits neofexistes europeus per donar una imatge menys radical, amagant el seu ideari ultra amb retòriques populistes i copiant reivindicacions tradicionals de l'esquerra, com ara la lluita contra la violència masclista. Però se'ls escapen algunes coses. Per exemple, el símbol neonazi de la creu celta (un cercle amb una creu enmig), que mostra el logo de les joventuts d'España2000, "Juventud Nacional", tant al cartell de la convocatòria com a altres imatges. Però tot i el gran desplegament propagandístic que empra el partit per les seues activitats, l'afluència dels seus actes és cada vegada més reduïda, com vam poder comprovar in situ el darrer 12 d'octubre, que no van aconseguir reunir ni 200 persones a la seua convocatòria a nivell estatal més important, com demostra la foto que publicàrem en el seu moment, i que va significar un estrepitós fracàs pel partit que pretén liderar el moviment anti-immigració a l'Estat espanyol. Per altra banda, els ultres anticatalanistes que habiten fòrums com Valenciafreedom han mostrat el seu suport a la convocatòria d'España2000, situant-se una vegada més al costat de l'extrema dreta xenòfoba i ultraespanyolista. De fet, el regidor del partit a Silla, Andrés Vicent, afirmava en una entrevista pertànyer al Grup d'Acció Valencianista (GAV), protagonista de diversos episodis violents i alguns membres del qual s'enfrontaran a diversos judicis pròximament. Així, segons afirmen des d'ambdues parts, persones vinculades a España2000 han donat diners per col·laborar amb aquests processos oberts contra l'extrema dreta anticatalanista.

Informació facilitada pel sindicat Àrea Pública CAT Email: mailto:acciosocial.cat@gmail.com

3 comentarios:

  1. El feixisme sorgeix des de les clavegueres del sistema per a enfrontar els desitjos de justícia i llibertat del poble. L'ocorregut a Paiporta i el que està per vindre posen a les forces democràtiques de tot tipus davant el repte de mantenir els valors de la solidaritat i de la tolerància en un poble del perfil de Paiporta.

    Sou molt valents a l'hora de traure a la llum tot el fem que envolta a l'extrema dreta, però sapigueu que ara sou al punt de mira.

    En tot cas ara som milers qui tenim posada la vista en aqueix poble i que no dubtarem a posar mes que això per a donar-vos suport.

    No tingueu cap dubte que el feixisme i el racisme no passaran ni a Paiporta ni a València.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Dónde están ésos valientes que en el pleno del lunes 26/01/09 no se atrevieron a sacar su bandera con el aguilucho anticonstitucional ?.

    ¿Por qué, en la dictadura de Franco, el mayor genocida reciente de España, no pedían esa misma libertad de opinión a la que ahora apelan?.

    ¿Qué pueden decir de la cantidad de alemanes, italianos y moros, todos extranjeros, que su dictador utilizó en su ejército para masacrar españoles en la guerra civil?.

    Son gente infeliz, inculta y amargada pero no saben por qué y contra qué. Osea de psiquiatra..

    ResponderEliminar